Ontwikkelingen bij het Bureau Nalatenschappen

Nieuwe medewerkers
Bij het Bureau Nalatenschappen zijn onlangs twee nieuwe medewerkers in dienst getreden: Linda de Langen als notarieel jurist en Ellen van Ruler als administratief medewerker.
Linda heeft jarenlang als kandidaat-notaris op de afdeling familierecht gewerkt. Met de komst van Linda is het team van notarieel juristen weer op volle sterkte met vier notarieel juristen.
Ellen heeft twintig jaar in de advocatuur gewerkt als secretaresse. Met haar komst werkt het bureau nu met een team van zes administratief medewerkers. Sara Schellekens coördineert dit team.
Het bureau staat sinds maart 2017 onder leiding van Richard Groenewoud.

Nieuwe deelnemers
Het aantal deelnemers van het Bureau Nalatenschappen is onlangs uitgebreid met drie organisaties: Het Vergeten Kind, Wakker Dier en CliniClowns. In totaal heeft het bureau nu 24 deelnemers. Voor het overzicht van alle deelnemers klik hier.

Terugbetaling
Het Bureau Nalatenschappen heeft het vorig jaar weer afgesloten met een positief resultaat. Evenals voorgaande jaren geeft het bureau de helft van het resultaat terug aan de deelnemers. De andere helft wordt toegevoegd aan de reserve van het bureau.

Quote: Jeroen van Dijke ( Dierenbescherming) over Bureau Nalatenschappen
Jeroen van Dijke, relatiebeheerder bijzondere giften bij de Dierenbescherming, zegt over zijn ervaring met het bureau:

"De Dierenbescherming is blij dat het contract met Bureau Nalatenschappen weer is verlengd met 3 jaar. De Dierenbescherming heeft er veel baat bij dat het Bureau de controle op de afwikkeling op zich neemt. Naast het goed lopende administratieve proces, is ook de mate van zorgvuldigheid waarmee de medewerkers van het Bureau de nabestaanden van de erflaters benaderen prettig. Ook onze vragen worden snel beantwoord en waar nodig van een passende oplossing voorzien. Ik hoop namens de Dierenbescherming nog vele jaren met het Bureau te mogen samenwerken."

Heb je interesse in Bureau Nalatenschappen, lees dan hier meer over het bureau.

Ledenberichten
Meer ledenberichten