Online programma aanbod in december

We sluiten het jaar af met een divers en interessant online programma aanbod in de maand december. Zo organiseren we gratis sessies over betalingsverkeer, innovatie, fondsenwervingskanalen en meer. Bekijk hieronder het programma en meld je aan. 

Resultaten onderzoek wervingskanalen
Dinsdag 1 december 15.00 - 16.00 uur

Goede Doelen Nederland heeft met een uitgebreid onderzoek onder de leden in kaart gebracht welke kanalen zij inzetten voor de fondsenwerving. Tijdens het webinar worden de resultaten gepresenteerd en reflecteren we samen met Layla Salamoun van Oxfam Novib en Larissa Put van de Hartstichting op de resultaten. 
Meer informatie en aanmelden klik hier. 

Betaalgedrag consumenten en PSD2
Donderdag 3 december 16.00 - 17.00 uur

Op 3 december staan twee onderwerpen centraal: Patricia Zwaan van de Betaalvereniging geeft een presentatie over segmentatie-onderzoek naar betaalgedrag van consumenten en Jaco Booster, managing partner bij Enigma Consulting, vertelt over de ontwikkelingen op het gebied van PSD2: een nieuwe wet die het betalingsverkeer in de Europese Unie regelt.
Meer informatie en aanmelden klik hier.  

AI- en data ontwikkelingen voor goede doelen
Dinsdag 8 december 14.00 - 15.30 uur

Hoe kunnen AI- en dataontwikkelingen ook voor de goede doelen worden ingezet? Samen met strategisch partner ABN AMRO verkent Goede Doelen Nederland de mogelijkheden. Aan de hand van concrete voorbeelden geven we je tijdens het webinar inzichten. Patrick Kemmeren van het Prinses Máxima Centrum vertelt over het experiment dat zij op het Dataistic Center hebben uitgevoerd. En Maura van der Linden, student Kunstmatige Intelligentie aan de UvA vertelt over een onderzoek dat zij nu uitvoert voor Stichting voordekunst.
Meer informatie en aanmelden klik hier

“Het nieuwe werken”
Donderdag 10 december 10:00 - 11:30 uur

Door corona werken we nu veel thuis. Wat brengt dat met zich mee, wat zijn de voor- en nadelen en wat betekent deze ontwikkeling voor de toekomst? Hier gaan we ons op 10 december in verdiepen. We komen met een verhaal uit de praktijk. En AWVN zal ons wegwijs maken in onder meer de regels die van toepassing zijn.
Meer informatie en aanmelden klik hier

Kijkje in de keuken bij de Nierstichting
Dinsdag 15 december 16.00 - 16.45 uur

Voor de eerste online editie van Kijkje in de keuken hebben we Nicolet Annema (doelgroep manager particulieren) en Roderick Oudemans (marketeer acties derden) van de Nierstichting gevraagd om te vertellen hoe de Nierstichting omgaat met de fondsenwervende evenementen in deze COVID-crisis.
Meer informatie en aanmelden klik hier.

Ledenberichten
Meer ledenberichten