Online basistraining vertrouwenspersoon vanaf 11 maart

Ook in 2021 heeft Goede Doelen Nederland samen met Partos gunstige afspraken gemaakt met diverse aanbieders en een breed pakket aan trainingen samengesteld rondom het thema integriteit. Met deze trainingen kunnen onze leden hun integriteitssysteem inrichten en optimaliseren. De trainingen zijn gericht op verschillende doelgroepen. Graag kondigen we de eerste training in het voorjaar aan.

Vanaf 11 maart: online vertrouwenspersoon basistraining door Gimd
Vanaf 11 maart gaat de online ‘’vertrouwenspersoon basistraining’' van Gimd van start. Na het volgen van deze training van 8 ochtenden kun jij de rol van (intern) vertrouwenspersoon op een adequate en professionele wijze binnen jouw organisatie uitvoeren. Je leert over de verschillende interpersoonlijke schendingen en misstanden en weet wat de taken en positie van de vertrouwenspersoon zijn. De training wordt begeleid door een ervaren trainer en de door Gimd opgeleide vertrouwenspersonen kunnen zich na het afronden van de training laten registreren als gecertificeerd vertrouwenspersoon bij de LVVV (Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen).

‘’Eind 2020 heb ik via Goede Doelen Nederland de vertrouwenspersoon basistraining gevolgd. Vanwege corona zou deze online gegeven worden, hier zag ik in eerste instantie wat tegenop. Vooral vanwege het onderwerp,  vroeg ik me af of dit wel zou werken? Ik moet zeggen dat het me heel goed bevallen is. Dat had te maken met de kundigheid van de trainers en de prettige afwisseling in de lessen. Een deel is theorie, maar een groot deel bestaat uit praktische oefeningen en daar werd ruimschoots aandacht aan besteed. Onder andere met de inzet van een trainingsacteur, een waardevolle bijdrage. Al met al een leerzame training die ik zeker zou aanbevelen!’’

Els Jonkers
Relatiemanager – Proefdiervrij

De eerste deelnemers hebben zich al voor de vertrouwenspersoon basistraining 2021 aangemeld!
Meer weten en aanmelden? Lees hier verder.
Ben je benieuwd naar het volledige trainingsaanbod integriteit voor 2021? Kijk dan op deze pagina.

Neem voor al je vragen gerust contact op met Anjelène van Vliet via vanvliet@goededoelennederland.nl.

 

Ledenberichten
Meer ledenberichten