Nieuwe inkoopsamenwerking: AllSolutions

Goede Doelen Nederland is een inkoopsamenwerking aangegaan met AllSolutions, leverancier van online bedrijfssoftware. De CRM software van AllSolutions ondersteunt alle bedrijfsprocessen in één geïntegreerde oplossing. Van financiële- en projectadministratie tot logistiek, planning en klantbeheer.

Je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt. De software helpt organisaties grip op de uitdagingen te krijgen door processen slimmer in te richten, meer inzicht te geven en transparantie te creëren. Ook kun je bijvoorbeeld, door verschillende kenmerken toe te kennen aan relaties, de communicatie naar donateurs heel specifiek afstemmen op hun behoeftes.

Diverse leden maken al gebruik van de software van AllSolutions. Leden krijgen 25% korting op hun software.

 Je leest hier meer over AllSolutions, hun software en de prijzen die zij hanteren (deze staan achter de inlog). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corné Suikerbuik van AllSolutions via 06 – 57 64 33 04 of c.suikerbuik@allsolutions.nl.

Goede Doelen Nederland heeft momenteel met 47 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze zijn exclusief toegankelijk voor leden. Je vindt de inkoopafspraken hier, verdeeld over 9 categorieën.

Ledenberichten
Meer ledenberichten