Kennissessies die iedere fondsenwerver moet volgen

Ook in 2018 organiseert Goede Doelen Nederland weer een paar mooie reeksen kennissessies die iedere fondsenwerver zou moeten volgen. Bijvoorbeeld over relatiemanagement met grotere gevers.

Dit jaar hebben we een deel van onze kennissessies op het gebied van marketing en fondsenwerving in een reeks gegoten. Het volgen van een reeks stelt je in staat rondom een specifiek onderwerp echt de diepte in te gaan.

Zo hebben de werkgroepen betalingsverkeer en innovatie gezamenlijk twee kennissessies georganiseerd: één over Tikkie en één op het gebied van Blockchain. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor een sessie over PSD2 in volle gang. 

Op het gebied van het werven van grote giften hebben we samen met onze partner Nassau Fundraising een serie van drie kennissessies georganiseerd over geïntegreerd relatiemanagement met grote gevers. De eerste kennissessie heeft deze week plaatsgevonden, de volgende twee staan gepland op 20 september en 22 november. Voor beide bijeenkomsten kun je je nog inschrijven, ook als je de eerste niet hebt gevolgd.

Daarnaast biedt Nassau voor leden van Goede Doelen Nederland 10% korting op trainingen uit het Talent Development programma. Het overzicht van trainingen in 2018 van Nassau vind je hier.

Meer informatie: Christine van Blitterswijk, vanblitterswijk@goededoelennederland.nl

 

Ledenberichten
Meer ledenberichten