Je kunt weer Socutera zendtijd reserveren

De inschrijving voor zendtijd in 2017 is weer van start gegaan. Uitzenden via Socutera is voor goede doelen een doeltreffende manier om hun idealen te delen met een miljoenenpubliek. Het biedt de mogelijkheid om tegen minimale kosten uit te zenden via NPO 1, 2 en 3. Met een week uitzenden via Socutera bereik je gemiddeld 1,27 miljoen kijkers.

Uitzend mogelijkheden
Alle CBF-erkende goede doelen kunnen zich inschrijven voor zendtijd bij Socutera. Er zijn twee uitzendmogelijkheden:

  1. Een standaardweek: één goed doel heeft één hele week zendtijd |  € 3.150,- * | zendtijd gemiddeld 10,5 minuten
  2. Een blokweek: drie goede doelen delen één week zendtijd |  € 1500,- * | zendtijd gemiddeld 3,5 minuten (per goed doel)

*  exclusief btw.

LET OP: Prijzen zijn exclusief korting voor leden van Goede Doelen Nederland; voor kortingstarieven: zie onze website.

Reserveren
Ben je van één van de collecterende goede doelen op het collecterooster 2017 van het CBF? Reserveer dan vóór 30 september a.s., want dan ben je verzekerd van zendtijd tijdens je eigen collecteweek. Ben je niet één van de collecterende goede doelen? Dan kun je de ‘vrije’ weken uit het collecterooster reserveren. Uiteraard kun je altijd een aanvraag doen voor een week waarin een ander goed doel collecteweek heeft. Als dat goede doel in die week niet wil uitzenden via Socutera, dan staat het andere goede doelen vrij om die uitzendweek te reserveren.

Om direct zendtijd te reserveren, vul je dit reserveringsformulier in. Heb je vragen? Kijk dan op www.socutera.nl, of neem contact op met Eveline Roux via roux@goededoelennederland.nl of 020-422.99.77. 

 

 

Ledenberichten
Meer ledenberichten