Inkopen zendtijd Socutera 2017 kan vanaf augustus

Goededoelenorganisaties in Nederland met een keurmerk of erkenning van het CBF, moeten voordelig kunnen uitzenden op de publieke zenders. Bij Socutera kan dat. Vorig jaar werd een besparing bereikt van maar liefst 75% ten opzichte van de reguliere inkoopkosten.

Socutera is al ruim vijftig jaar een sterk, betrouwbaar merk. Bijna iedereen kent de naam Socutera en goede doelen maken dan ook graag gebruik van onze zendtijd. Socutera maakt zelf geen uitzendingen; alle spots worden aangeleverd door het goede doel zelf. Uiteraard is er een aantal criteria waar de spots aan dienen te voldoen. Zo mag je niet oproepen tot prediken en mag je geen reclame maken voor derden.

Socutera wordt ingezet door fondsen van allerlei grootte en met allerlei aandachtsgebieden. Als onderdeel van een crossmediale campagne, of juist een meer traditionele media-inzet. Wat het mediaplan en het budget van een organisatie ook zijn; de uitzendingen op NPO1, 2 en 3 zijn altijd een waardevolle aanvulling.

inkopen zendtijd 2017
Na de zomer kun je weer zendtijd inkopen voor 2017. Ben je van één van de collecterende fondsen op het collecterooster 2017 van het Centraal Bureau Fondsenwerving? Dan kun je zendtijd aanvragen in de week van jullie collecte. Ben je niet één van de collecterende fondsen? Dan kun je de overige weken reserveren. Uiteraard kun je altijd een aanvraag doen voor een week waarin een ander fonds collecteert. Als dat fonds in die week niet wil uitzenden via Socutera, dan staat het andere fondsen vrij om die uitzendweek te reserveren.

vrijblijvende voorreservering
Op www.socutera.nl vind je meer informatie, o.a. over de tarieven en uitzendmogelijkheden. Je kunt alvast een vrijblijvende voorreservering maken door het reserveringsformulier in te vullen.

Voor vragen kan je contact op nemen met Eveline Roux via 020-422.99.77 of via socutera@goededoelennederland.nl

Ledenberichten
Meer ledenberichten