Cobot Online Event van Adecco op 4 februari

Leer meer over cobotisering en de toepassing ervan in de praktijk tijdens het Cobot Online Event van Adecco op 4 februari van 10.30 tot 11.45 uur.

Automatisering, robotisering en kunstmatige intelligentie openen nieuwe mogelijkheden in de manier waarop we (samen)werken. Ze hebben invloed op de inhoud en kwaliteit van werk en op de competenties die medewerkers nodig hebben. Deze ontwikkelingen bieden kansen om medewerkers duurzaam inzetbaar te maken.

Zoals de titel van het online event al aangeeft, gaat de bijeenkomst over cobots: co = samen met de medewerker. Denk bij cobots bijvoorbeeld aan robotarmen die als slim gereedschap mensen ondersteunen in het uitvoeren van hun werk. Tijdens dit event laat Adecco een aantal praktische toepassingen zien, bespreken ze de mogelijkheden én grenzen van het implementeren ervan en behandelen ze aan welke voorwaarden een organisatie moet voldoen om te kunnen starten. Ook wordt gekeken hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat hun personeel het huidige en toekomstige werk kan uitvoeren met behoud van welzijn en gezondheid.

 Aanmelden voor het online event over cobotisering kan via www.adecco.nl/cobot.
 

Adecco is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van uitzendservices. Leden krijgen korting op de tarieven van Adecco. Lees hier meer over het ledenvoordeel en de tarieven van Adecco. Wil je kennis maken, neem dan contact op met Evelyn Dobbinga via evelyn.dobbinga@adecco.nl of 06 - 82 06 52 11.

Ledenberichten
Meer ledenberichten