Campagne Toegift.nl inspireert mensen om na te laten aan een goed doel

Vanaf maandag 19 november is Toegift.nl op tv te zien. Dit is alweer het tweede jaar van de campagne. Deze heeft als doel om mensen te inspireren en het nalaten aan een goed doel bespreekbaar te maken.
Inmiddels hebben 94 erkende goede doelen zich bij dit initiatief aangesloten. Met de positieve term Toegift, een tv-commercial, website en diverse off- en online uitingen worden mensen geïnformeerd hoe zij een toegift aan een goed doel kunnen regelen.

Toegift introduceren
Op de website staan echte verhalen in de vorm van testimonia en motiveren mensen waarom zij kiezen voor een toegift aan een goed doel. Veel mensen geven bij leven aan een goed doel maar kennen de mogelijkheden om na te laten nog niet. Ze denken dat het ingewikkeld is om te regelen. Maar in de praktijk valt dat echt wel mee!

Meerjarige campagne
De campagne loopt een jaar. Door steeds nieuwe materialen te ontwikkelen worden mensen op een positieve manier aangesproken. De boodschap en het begrip Toegift wordt gezamenlijk uitgedragen via verschillende kanalen, ook van de deelnemende goede doelen, om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Meedoen als goed doel aan deze campagne is mogelijk als de organisatie erkend is. Stuur voor meer informatie een e-mail naar meedoen@toegift.nl

Neem ook een kijkje op: www.toegift.nl

Ledenberichten
Meer ledenberichten