VlagToppers

VlagToppers levert duurzame vlaggen, banieren, spandoeken, tassen, pennen (en meer) volgens jouw eigen ontwerp. De producten worden geproduceerd van gerecyclede PET–flessen en voor het bedrukken wordt milieuvriendelijke inkt gebruikt. VlagToppers is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in hun vakgebied. De productie vindt zo dichtbij mogelijk plaats, binnen Nederland of elders in Europa. 

De producten die VlagToppers levert:

  • Vlaggen, banieren, spandoeken, beachflags en doeken in een frame: worden geleverd in elke gewenste afmeting en met de bijbehorende accessoires.
  • Vlaggenmasten: zorgen ervoor dat de vlag of het banier er perfect bijhangt. Zowel polyester als aluminium vlaggenmasten zijn verkrijgbaar.
  • Overige promotionele producten: zoals pennen, tassen, reclameborden, stickers en meer.
  • Versleten vlaggen of doeken recyclen tot andere promotionele producten (zoals tassen): deze kun je bijvoorbeeld verkopen in je webshop of uitreiken aan medewerkers, donateurs of vrijwilligers.

De servicemonteurs van VlagToppers kunnen, als dat gewenst is, één of meerdere keren per jaar langskomen om de vlaggenmasten te controleren en/of de vlaggen te vervangen. Versleten vlaggen worden door hen meegenomen, centraal verzameld en vervolgens op de juiste wijze gerecycled. Ook kunnen ze vlaggen op voorraad houden.

LEDENVOORDEEL
Leden krijgen korting op de reguliere tarieven. Bekijk het ledenvoordeel hieronder (achter de inlog).

 

 

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Jojanneke Brinkman

relatiemanager inkoop
06 - 31 93 21 16
Email
Externe links
Leveranciers
9 Categorieën, 49 INKOOPAFSPRAKEN
Gerelateerde Ledenberichten

Nieuwe inkoopsamenwerking: VlagToppers

Wij zijn een inkoopsamenwerking aangegaan met V