Integriteit

Goede doelen hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Goededoelenorganisaties nemen maatregelen om te werken aan integer handelen binnen organisaties, om recht te doen aan allen met wie en voor wie wij werken. De Handreiking Integriteitssysteem geeft goededoelenorganisaties antwoord op de vraag hoe een integriteitssysteem werkt en binnen de eigen organisatie kan worden ingericht. Het uiteindelijke doel is om grensoverschrijdend gedrag zoveel mogelijk te voorkomen en in een voorkomend geval zorgvuldig af te handelen en adequaat verantwoording af te leggen.

Samen met Partos heeft Goede Doelen Nederland mantelovereenkomsten gesloten met aanbieders die diensten bieden op het gebied van integriteit die aansluiten bij de Handreiking Integriteitssysteem. Deze diensten betreffen externe vertrouwenspersonen, trainingen op het gebied van integriteit, onderzoek naar schendingen en meer.
Leden kunnen ervoor kiezen om samen te werken met deze aanbieders tegen, in de meeste gevallen, charitatieve tarieven. Elke aanbieder biedt een ander pakket aan diensten aan, meer informatie vind je door te klikken op de pagina’s van de aanbieders hieronder

Stel een vraag

Jojanneke Brinkman

relatiemanager inkoop
06 - 31 93 21 16
Email
Documenten
Leveranciers
9 Categorieën, 49 INKOOPAFSPRAKEN
Gerelateerde Ledenberichten

Ondersteuning bij het vinden van een...

Via de samenwerking tussen Goede Doelen Nederla

Meld je nu aan voor de training: ‘Hoe geef...

De training is op 1 juni van 10.00 tot 16.00 uu

Trainingen ‘Ontwikkel je visie op...

Iedereen kan te maken krijgen met integriteitsk