Renewi

Renewi, voorheen Van Gansewinkel, maakt een betere wereld tastbaar met activiteiten op het gebied van afvalinzameling, recycling en het leveren van secundaire grondstoffen. Daarmee vormen ze een verbindende schakel in een circulaire economie, waarin afval niet meer bestaat.

Renewi voorkomt afval aan de bron en biedt inventieve oplossingen om restmaterialen efficiënt in te zamelen en vervolgens te verwerken tot nieuwe grondstoffen of energie. Van de 15 miljoen ton afval die Renewi jaarlijks verwerkt, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning.

Ook biedt Renewi containerdiensten aan voor alle soorten afval en zorgt voor een duurzame verwerking. Daarnaast geven ze advies over het inzamelen en beter sorteren van afval, het stroomlijnen van afvalinzameling en het omgaan en vernietigen van vertrouwelijk of gevaarlijk afval.

LEDENVOORDEEL
Het voordeel is minimaal 10% gegarandeerde korting. Om te weten wat je daadwerkelijke voordeel gaat zijn, vraag een offerte aan bij Renewi via Arjan.van.den.bos@renewi.eu of bel 06 – 57 58 94 00. 

 

Contactpersoon Renewi

Arjan van den Bos

Accountmanager LA
06 - 57 58 94 00
Email
Externe links
Leveranciers
8 Categorieën, 49 INKOOPAFSPRAKEN