Energie voor Goede Doelen - Eneco

Energie voor Goede Doelen is het energie inkoopcollectief voor leden van Goede Doelen Nederland. Energie voor Goede Doelen werkt samen met Hellemans Consultancy om energie optimaal in te kopen en Goede Doelen Nederland leden professionele ondersteuning voor alle energievraagstukken te bieden.

Eneco is door ons gekozen als duurzame partner op het gebied van energie. Zowel voor de levering van elektriciteit en gas als energiemanagement, besparen en CO2 reductie. Als deelnemer van Energie voor Goede Doelen kan je zelf kiezen op welke wijze je wilt verduurzamen: middels windenergie of waterkracht.

In totaal profiteren 21 leden van scherpe tarieven voor elektriciteit en aardgas via Energie voor goede doelen.

LEDENVOORDEEL
Scherpe tarieven voor duurzame elektriciteit en gas. Met 27% lagere kosten ten opzichte van de standaard tarieven besparen.

DEELNEMEN?
Heb je interesse om deel te nemen aan ons energie inkoopcollectief. Laat het ons weten. Wij zullen aan de hand van een recente energienota per situatie bekijken wat de besparingsmogelijkheden zijn en wat een overstap naar ons energie inkoopcollectief kan opleveren. Bij het overstappen van de huidige energie leverancier naar het energie inkoopcollectief verzorgt Hellemans Consultancy de administratieve afwikkeling en kunnen zij ook de energie teruggave volgens de teruggaafregeling energiebelasting regelen. Kijk op de website van Energie voor Goede Doelen voor meer informatie of neem contact met ons op.

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Richard Groenewoud

hoofd diensten
06 - 17 42 37 70
Email
Leveranciers
8 Categorieën, 49 INKOOPAFSPRAKEN