Webinars

WEBINAR AFTRAP IMPACT CHALLENGE, 2 juli 2020
Goede Doelen Nederland en CBF gaven met een gezamenlijke webinar de aftrap voor de Impact Challenge 2020. Het jaarlijkse Impact Challenge Event kon dit voorjaar helaas niet doorgaan.

De coronacrisis laat zien dat goede doelen relevanter zijn dan ooit. De vraag hoe je nog impactgerichter kunt werken is daarmee ook relevanter dan ooit. De Impact Challenge is een sectorbreed initiatief om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Impact Challenge daagt goede doelen uit om ervaringen met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Sprekers webinar:

  • Hilda Alberda (Simavi) vertelt hoe zij de pandemie juist gebruiken om op een verfrissende manier impact te maken.
  • Gerjob Lootens (CBF) en Carly Relou (Impact Centre Erasmus) geven een sneak peak van een onderzoek hoe systematisch goede doelen aan hun impact werken. Doen ze dat nu beter dan in 2017, toen de eerste Impact Challenge plaatsvond?
  • Silvia Oostwegel (MAEX) vertelt kort over de Social Handprint: dé laagdrempelige tool om de impact van jouw initiatief inzichtelijk te maken in termen die voor iedereen herkenbaar zijn, waarover op 3 september een apart webinar zal plaatsvinden.

Als je inlogt op het ledennet, kan je het webinar terugkijken.

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Jurriaan Venema

medewerker Nederland Filantropieland
06 - 51 36 22 56
Email
Bijeenkomsten Archief