Impact Event

IMPACT EVENT 2020
Op 27 november vond het Impact Event online plaats. Het programma stond volledig in het teken van kennisdeling en inspiratie op het gebied van impact. Zo’n 140 directeuren en impactmanagers van goededoelenorganisaties namen deel via Zoom aan de livestream vanuit het Bimhuis in Amsterdam. Onder leiding van dagvoorzitter Juliette Grimbergen werden in diverse sessies inzichten gedeeld, zo was er een workshop over de Impactwijzer, kon je speeddaten met collega’s en debatteren in het Lagerhuis. Lees hier het verslag van het event.

Impact Challenge Award
Dit jaar werd voor de tweede keer de Impact Challenge Award uitgereikt voor de meest inspirerende leerervaring op het gebied van impactgericht werken. De finalisten van dit jaar waren: Amref Flying Doctors, de Hartstichting, de Leprastichting, The Hunger Project en Trees for All. Samen met de vakjury koos het publiek ter plekke de winnaar van de Impact Challenge Award 2020. De winnaar is The Hunger Project. Zij hebben de grootste ontwikkeling laten zien in hun project. Zij krijgen als winnaar van de Impact Challenge Award de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO.

Waarderingsprijs voor een klein goed doel
Zorgeloos naar School werd verrast met een waarderingsprijs. Harmienke Kloeze van het CBF introduceerde ook deze speciale waarderingsprijs: “De finalisten van de Impact Award zijn nu toevalligerwijs allemaal grote doelen. Er hebben gelukkig ook kleinere doelen meegedaan. Vandaar dat we als blijk van waardering ook daaruit een winnaar hebben gekozen.”

-----------------------------------------

IMPACT EVENT 2019
Het tweede Impact Event vond plaats op vrijdag 29 maart 2019 bij ABN AMRO in Amsterdam. Tijdens dit Event werd de eerste ‘Impact Challenge Award’ uitgereikt. Tijdens het evenement deelden we nieuwe inzichten en bespraken we de uitdagingen rondom impactgericht werken. Samen leren stond centraal op het Impact Event. Keynote spreker Tom Davis (Global Sector Lead for Sustainable Health at World Vision International) nam ons mee in een aantal belangrijke stappen, zodat impact geen eindbestemming blijft, maar een continu proces om jouw missie zo effectief mogelijk te realiseren. Bovendien werd de Impactwijzer gelanceerd; de nieuwe website die impact-informatie toegankelijk maakt aan de hand van illustraties en voorbeelden zodat organisaties zelf aan de slag kunnen gaan met impact.

 

Stel een vraag

Krista Jansen

hoofd beleid
020 - 422 99 77
Email
Bekijk ook
Bijeenkomsten Archief
Gerelateerd Nieuws

Impressie Impact Challenge Event 2020

In november vond het Impact Challenge Event 202

Terugblik Impact Event 2020

Vrijdag 27 november vond het Impact Event 2020

The Hunger Project wint Impact Challenge...

Tijdens het online Impact Challenge Event op vr

Gerelateerde Ledenberichten

Boekje ‘Een vuist voor Impact’ ook digitaal...

Maak je waar wat je belooft? Dat is meer dan do