Impact Challenge Award

De Impact Challenge Award is een nieuwe prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen.

MEEDOEN
De Impact Challenge Award is open voor alle Nederlandse goededoelenorganisaties die het belang van impactgericht werken onderschrijven. Alle goede doelen zijn uitgenodigd om voor de eerste pitchronde een praktijkcase in te dienen waar je een belangrijke leerervaring rond impact hebt opgedaan. Dat hoeft geen best practice te zijn, sterker nog: van briljante mislukkingen leer je vaak het meest. De inschrijving voor de Impact Challenge Award is inmiddels gestart.Meedoen kan tot woensdag 16 januari 2019, 17uur (Amsterdamse tijd). Zie hier voor meer informatie. 

Na een eerste pitchronde van praktijkcases (met een belangrijke leerervaring) worden de inzendingen beoordeeld door het Impact Center Erasmus. De vijf beste inzendingen krijgen een coachingstraject aangeboden om hun case verder uit te werken voor een definitieve inzending. Tijdens het Impact Event op 29 maart 2019 presenteert deze top 5 haar case aan het publiek. Het publiek kiest samen met een vakjury de winnaar.

PRIJS
De winnaar van de Impact Challenge Award 2019 ontvangt een bijzondere Impactprijs op Maat. Je krijgt namelijk de kans om met ondersteuning van experts van ABN AMRO een eigen strategisch vraagstuk op het gebied van impact aan te pakken. Samen met een kennisteam van ABN AMRO bekijk je welke ondersteuning je nodig hebt om aan de oplossing van dit vraagstuk te werken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een intern consultancy traject, coaching op specifieke issues, en/of het volgen van een opleiding. Bij de Prijs op Maat zijn experts van het Dialogues House, het Innovatiecentrum, het Opleidingscentrum en Duurzaam bankieren van ABN AMRO betrokken.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Externe links