HR-diensten via AWVN

Iedere organisatie heeft regelmatig vragen over arbeidsgeschillen, de waardering van een nieuwe functie, de uitwerking van nieuwe arbeidswetgeving etc. Werkgeversorganisatie AWVN biedt ondersteuning bij vraagstukken over arbeid en arbeidsvoorwaarden. Dit kan via een gezamenlijk lidmaatschap en /of door gebruik te maken van het online, actueel naslagwerk MKBasis.HR, dat gratis is voor leden.

GEZAMENLIJK LIDMAATSCHAP
Door een gezamenlijk lidmaatschap kunnen leden tegen een sterk verlaagd tarief gebruik van maken van de diensten van AWVN. Organisaties die hier gebruik van maken, krijgen toegang tot de volgende diensten van AWVN: kennis en informatie, trendwatching, visie en beleid, netwerk en invloed.
Ook kunnen deze leden, gebruikers genoemd, via de werkgeverslijn vragen stellen over arbeidsvoorwaardelijke of arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Je krijgt ofwel meteen of binnen twee werkdagen antwoord op je vraag. 

Voor het gezamenlijke lidmaatschap via Goede Doelen Nederland is de jaarcontributie voor gebruik van de diensten van AWVN laag. Voor berekening van de contributie volgen we onderstaande staffel (achter de inlog).

MKBASISHR.NL
Leden kunnen gratis gebruik maken van het online naslagwerk mkbasishr.nl van AWVN.  Je vindt er de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, voorbeeldcontracten, checklists, tools, voorbeelddocumenten, stappenplannen en FAQ’s. Verder komen onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, pensioe en werktijden aan bod. De verschillende onderwerpen worden op een makkelijk leesbare manier toegelicht. Je vindt de informatie door simpelweg te klikken op het onderwerp waar je meer over wilt weten. De inhoud van de website wordt door AWVN actueel gehouden.

Aanmelden is erg simpel: mail naar werkgeverslijn@awvn.nl.  Je krijgt dan een bericht terug zodat je een code kunt aanmaken. Met je aanmelding zit je vanzelfsprekend nergens aan vast.

De website is een onderdeel van een speciaal arrangement van dienstverlening dat werkgeversorganisatie AWVN biedt aan haar leden zonder eigen cao en tot circa 150 medewerkers. Goede Doelen Nederland heeft met AWVN afspraken gemaakt, zodat deze informatie nu ook toegankelijk is voor alle leden.

 

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Documenten
Externe links
Bijeenkomsten Archief
Gerelateerde Ledenberichten

Vijf vuistregels voor waarderen

AWVN plaatste een blog op hun website over waar

AWVN organiseert Informatiebijeenkomst Wet...

De Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) wordt op 1

Masterclass ‘Aan de slag met het nieuwe...

AWVN organiseert op 20 september de masterclass