HR-diensten via AWVN

Iedere organisatie heeft regelmatig vragen over arbeidsgeschillen, de waardering van een nieuwe functie, de uitwerking van nieuwe arbeidswetgeving etc. Werkgeversorganisatie AWVN biedt ondersteuning bij vraagstukken over arbeid en arbeidsvoorwaarden. Dit kan via het lidmaatschap van Goede Doelen Nederland bij AWVN en door gebruik te maken van het online, actueel naslagwerk 'HR van A tot Z' dat gratis is voor leden.

GEZAMENLIJK LIDMAATSCHAP
Doordat Goede Doelen Nederland is aangesloten bij AWVN kunnen leden tegen een sterk verlaagd tarief gebruik maken van hun diensten. Organisaties krijgen toegang tot kennis en informatie: via de werkgeverslijn, waar je 30 minuten gratis advies kunt krijgen over arbeidsvoorwaardelijke of arbeidsrechtelijke kwesties. Of via de website waar je brochures, handboeken en blogs vindt over uiteenlopende HR-onderwerpen èn modellen o.a. in HR-van-A-tot-Z (zie hieronder). Daarnaast organiseert AWVN geregeld interessante bijeenkomsten voor leden, gratis of tegen gereduceerd tarief. Andere diensten van AWVN zijn trendwatching, visie en beleid, netwerk en invloed.

De berekening van de contributie voor gebruik van de diensten van AWVN via Goede Doelen Nederland vindt in eerste instantie plaats op basis van onderstaande staffel (achter de inlog). Het totale, gezamenlijk te betalen contributiebedrag voor het lidmaatschap van AWVN wordt gebaseerd op het bedrag van de personeelskosten volgens de vastgestelde en gepubliceerde jaarrekening van de normgroep: de oude gebruikers van de AWVN-diensten. Des te meer deelnemers, des te lager zal de definitieve nota zijn.

Voor een overzicht van de diensten zie ‘AWVN Dienstverlening voor Goede Doelen Nederland’ onder DOCUMENTEN  (achter de inlog).

HR van A tot Z
Leden kunnen verder gratis gebruik maken van het online naslagwerk HR van A tot Z.  Je vindt er de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, voorbeeldcontracten, checklists, tools, voorbeelddocumenten, stappenplannen en FAQ’s. Verder komen onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, pensioen en werktijden aan bod. De verschillende onderwerpen worden op een makkelijk leesbare manier toegelicht. Je vindt de informatie door simpelweg te klikken op het onderwerp waar je meer over wilt weten. De inhoud van de website wordt door AWVN actueel gehouden.

Aanmelden is erg simpel: mail naar werkgeverslijn@awvn.nl.  Je krijgt dan een bericht terug zodat je een code kunt aanmaken. Met je aanmelding zit je vanzelfsprekend nergens aan vast.

 

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06 - 52 34 50 47
Email
Documenten
Externe links
Bijeenkomsten Archief
Gerelateerde Ledenberichten

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding in 2022

Door de coronacrisis is thuiswerken ingeburgerd

Veranderingen wet- en regelgeving 2022 op...

Op de website van AWVN is een overzicht te vind

Verandering pensioenstelsel op komst

Een nieuw pensioenstelsel, wat betekent dat voo