Helpdesk

Zestien deskundigen staan dagelijks via de Helpdesk klaar om leden te helpen met een specialistische vraag. Daarmee heb je gratis deskundigheid binnen handbereik. Heel handig als je de expertise zelf niet in huis hebt.
Je kunt de deskundigen vragen stellen over vijf onderwerpen zoals over juridische aspecten, over good governance of over bijvoorbeeld betalingsverkeer. Zo'n specialistische vraag kan je direct of via ons aan de expert voorleggen.

ANDERHALF UUR GRATIS ADVIES
De deskundigen geven anderhalf uur gratis advies. Dat is over het algemeen voldoende voor beantwoording van de vragen. En de experts zorgen voor een snelle en accurate afhandeling.

In 2017 werden 25 organisaties op deze manier geholpen. De helpdeskdeskundigen beantwoordden bijvoorbeeld deze vragen: wat komt er kijken bij de oprichting van een fonds op naam, is een disclaimer opnemen bij een digitale hand verplicht of aan te raden en wat moet erin staan. Ook werden er vragen over Belgische en Engelse belastingregels gesteld.

Alle deskundigen hebben zich op persoonlijke titel aan de Helpdesk verbonden.​

De vijf onderwerpen waarop Goede Doelen Nederland met experts samenwerkt vind je hieronder. Klik op een onderwerp en maak kennis met de deskundigen. 

 

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Vakgebieden
Gerelateerd Nieuws

Handreiking vruchtgebruik beschikbaar

Er is een nieuwe handreiking waar de verwerking

Betaalvereniging Nederland: laatste 10...

Volgens de Betaalvereniging Nederland mogen oud

Gerelateerde Ledenberichten

Ontwikkelingen bij het Bureau...

Nieuwe medewerkers

Stator...

Daan Vis van Stator & Liber - deskundige op

NVM en VBO plaatsen modellen bij "specifieke...

Wanneer goede doelen erfgenaam of legataris zij