Bureau Nalatenschappen

De afwikkeling van nalatenschappen is een grote verantwoordelijkheid. Goede doelen willen de laatste wil van de erflater optimaal uitvoeren. Het betreft een gevoelig onderwerp, waarbij de houding van het goede doel grote invloed kan hebben op de afwikkeling van de nalatenschap. Om onze leden hierbij te ondersteunen hebben wij in 2008 Bureau Nalatenschappen opgericht. Het bureau, een ‘shared service center’ zonder winstoogmerk, neemt de controle op de afwikkeling van nalatenschappen voor goede doelen uit handen.

Het bureau beschikt over alle benodigde kennis en ervaring op het gebied van nalatenschappen en notariële boedelafwikkeling om de controle op nalatenschappen optimaal te kunnen uitvoeren. In 2018 heeft Bureau Nalatenschappen ruim 1.600 dossiers behandeld. 26 leden nemen deel aan het bureau. Meerdere leden maken op adviesbasis gebruik van de aanwezige kennis en expertise.

Bureau Nalatenschappen heeft ook een algemeen mailadres: nalatenschappen@goededoelennederland.nl en een algemeen nummer: 020-716 4900.

Klap menu uit
Gerelateerd Nieuws

Mooie resultaten in 2017 van Diensten voor...

Het bestuur van Goede Doelen Nederland heeft in

De Goede Doelen Gids 2016 is uit

De Goede Doelen Gids, uitgave 2016, is in een o

Gerelateerde Ledenberichten

Monique van Vemde, nieuwe notarieel jurist...

Met ingang van 1 mei komt Monique van Vemde het

Bureau Nalatenschappen uitgebreid

Bureau Nalatenschappen van Goede Doelen Nederla

Twee nieuwe medewerkers voor Bureau...

Bij het Bureau Nalatenschappen van Goede Doelen