Onze partners op het gebied van betalingsverkeer

Goede Doelen Nederland zet zich in voor een efficiënt betalingssysteem met aandacht voor bestaande betaalmiddelen (bijv. Acceptgiro en verkorte rekeningnummers) en nieuwe technieken en ontwikkelingen zoals Beacons en PSD2. Om dit te bereiken werken we samen met een aantal partners. 

  • ABN AMRO
  • Buckaroo
  • Enigma Consulting
  • AcceptEasy

ABN AMRO 
ABN AMRO is partner van Goede Doelen Nederland, onder andere op het gebied van betalingsverkeer. In 2012 sloten Goede Doelen Nederland en ABN AMRO een arrangement met zeer scherpe tarieven voor inkomend betalingsverkeer (o.a. incasso’s en Acceptgiro’s). In 2018 is deze samenwerking verlengd. Daarnaast organiseren ABN AMRO en Goede Doelen Nederland met regelmaat kennissessies.

ACCEPTEASY
AcceptEasy (voorheen AcceptEmail) is een dienst voor het verzenden en betalen van rekeningen voor organisaties en consumenten die gebruik maakt van de kracht van e-mail: digitaal, veilig en snel. AcceptEasy en Goede Doelen Nederland werken al jaren intensief samen. Zo profiteren leden speciale prijsafspraken en organiseren wij samen met AcceptEasy regelmatig kennissessies. 

BUCKAROO 
Buckaroo heeft een speciale donatiepagina ontwikkeld voor goede doelen die de conversie van donaties kan verhogen. Leden ontvangen aanzienlijke korting, o.a. op iDeal transacties. Wij werken samen met Buckaroo aan een oplossing voor het verdwijnen van de verkorte rekeningnummers. 

ENIGMA CONSULTING 
Enigma is een onafhankelijk consultancybedrijf dat zich richt op het betalingsverkeer binnen banken en bedrijven. Enigma heeft kennis van de nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer, van de processen, de producten en de betaal- en clearingsystemen. Enigma is verbonden aan onze Helpdesk als expert op het gebied van betalingsverkeer.

Gerelateerd Nieuws

Goede Doelen Nederland en ABN AMRO...

Goede Doelen Nederland en ABN AMRO hebben op 1