Zomerbijeenkomst secretarissenkring

| Van Doorne te Amsterdam | toegankelijk voor leden

Dit keer is het een bijzondere bijeenkomst. Na inventarisatie is gebleken dat er binnen de secretarissenkring behoefte is aan meer verdieping op het gebied van governance. Een van de onderwerpen die genoemd werd, was toelichting over de verschillende bestuursmodellen en de voor- en nadelen hiervan.

Wij zijn erg blij dat we Saskia Laseur bereid hebben gevonden om ons hier meer over te vertellen, in de vorm van een Masterclass. Saskia is notaris en partner bij Van Doorne in Amsterdam. Frederike van Harskamp zal ook aanwezig zijn. Saskia en Frederike adviseren veel goededoelenorganisaties, en zijn ook contactpersonen van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland op het gebied van governance, de Erkenning en de SBF-code Goed Bestuur. Ook is Saskia als docent verbonden aan de Governance University, die onder andere opleidingen voor bestuurssecretarissen verzorgt. Daarnaast geeft Saskia les bij het Nationaal Register over dit onderwerp.

Saskia zal ons in een kleine twee uur in een interactieve sessie hierover bijpraten. Om in te kunnen gaan op de bestuursmodellen van de deelnemers van deze bijeenkomst, wordt iedereen die zich aanmeldt, uitgenodigd om de statuten van de eigen organisatie op te sturen. Ook kunnen eventuele specifieke vragen vooraf worden doorgegeven. Statuten en vragen kunnen worden gestuurd naar: Harskamp@vandoorne.com.

Op ons verzoek vindt de bijeenkomst plaats bij Van Doorne te Amsterdam (Jachthavenweg 121).

Programma

14.45 uur                  inloop koffie/thee
15.00 uur                  start Masterclass
16.30/17.00 uur      borrel
18.00 uur                  einde

Presentatie
De presentatie van Saskia Laseur staat achter de inlog bij DOCUMENTEN. 

Stel een vraag

Margreet Plug

hoofd beleid en vereniging
06-52 34 50 48
Email
Documenten