Webinar ‘Het nieuwe werken’

Datum: 10 December 2020
Tijd: 10:00 - 11:30 uur

Door de coronacrisis werken we al lange tijd veel thuis. Wat zijn de voor- en nadelen en wat betekent deze ontwikkeling voor 'het werken' in de toekomst in onze sectoren en in de brede zin? Wat zijn de implicaties voor de samenleving, en welke acties kunnen we nu al ondernemen om deze transitie succesvol door te komen? Op 10 december organiseerden wij het webinar ‘Het nieuwe werken’. 

SPREKERS

Jitske Kramer, cultureel antropologe en één van de toonaangevende vernieuwende denkers, gaf via een filmpje inzicht in haar kijk op de huidige cultuurschok en wat het vraagt van onze organisatiecultuur in termen van samenwerken, omgaan met verandering en leiderschap.

Harald den Houter, Digital Workplace Sales Architect bij NTT Ltd Nederland deelde de laatste inzichten uit hun jaarlijkse onderzoek naar de ‘’intelligente werkplek’’ en vertelt hoe wij ons aan de nieuwe werkelijkheid kunnen aanpassen.

Marijn van der Heiden, beiden adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen bij AWVN, namen ons mee door de recente leden-enquête die AWVN onlangs heeft gehouden over thuiswerken. Uit de conclusie hieruit volgt dat aanpassing van de huidige vergoedingsregelingen nodig is én fiscale aanpassingen gewenst zijn. Wat kunnen goededoelenorganisaties hierin nu al betekenen voor hun medewerkers. 

We legden per onderwerp stellingen en vragen voor via polls. 
 

Je kunt hier het webinar hier terugzien:

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Documenten
  • Alleen leden Presentatie webinar 10 december 2020 ''het nieuwe werken''
Externe links