Wachtlijst | Training AVG voor gevorderden

Datum: 25 January 2023
Tijd: 9:30 - 16:00 uur

Er is geen plek meer voor deze AVG-training. Je kan je hieronder wel aanmelden voor de wachtlijst

Goede Doelen Nederland organiseert een training AVG voor gevorderden. Privacywetgeving speelt een belangrijke rol in de praktijk van goede doelen. De AVG vraagt veel van jou als privacy verantwoordelijke. Je adviseert je collega’s over hoe om te gaan met privacy vraagstukken en ook assisteer je bij verwerkersovereenkomsten, het verwerkingsregister en privacy beleid.
Tijdens de training gaan we door de verplichtingen. Wat mag wel en wat mag niet? En hoe ga je om met het grijze gebied? We bespreken aan de hand van casuïstiek de ethische kant van het werken met persoonsgegevens. Wanneer vraagt het om toestemming en wanneer gebruik je het gerechtvaardigd belang? We bespreken een checklist van zaken die je (met je collega’s) doorloopt als je een nieuw project gaat opstarten. Veel voorkomende datalekken en leerlessen komen daarbij aan bod. 

Kortom, een dag met actualiteiten en praktijksituaties waarin discussie en jouw eigen inbreng centraal staan, zodat je met nieuwe kennis de deur uit gaat. Je kunt wat je leert direct toepassen binnen jouw organisatie.

DEELNEMERS
De training is bestemd voor medewerkers van goede doelen die een verantwoordelijkheid hebben ten aanzien van de AVG of voor wie privacy deel uit maakt van het dagelijks werk. Je hebt al een goede basiskennis over de AVG en de toepassing ervan en je wilt je kennis nog meer vergroten en de toepassing ervan binnen jouw organisatie kunnen vergelijken met collega’s bij andere goede doelen.

DATUM & LOCATIE 
Deze training wordt aangeboden bij Goede Doelen Nederland op kantoor (James Wattstraat 100, 5e etage, Amsterdam) op donderdag 25 januari van 9.30 tot 16.00 uur.

KOSTEN
De deelnemersprijs bedraagt € 230 ,- incl lunch. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Het maximum is 15 deelnemers. De training is alleen toegankelijk voor leden. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen met Paulien Trapman, trapman@goededoelennederland.nl

DE TRAINER
De training wordt gegeven door Marianne Mathlener. Ze is zelfstandig privacy-adviseur. Sinds begin 2015 begeleidt ze organisaties bij de implementatie van de privacywetgeving. Vaak zijn dat uitgebreide trajecten waar processen doorgelicht worden en alle verplichtingen uit de AVG worden ingericht. Ook vervult ze bij verschillende goede doelen de rol van parttime privacy-officer of functionaris gegevensbescherming en wordt ze als adviseur betrokken bij privacy-vraagstukken. Marianne verzorgt vanaf 2018 alle AVG-trainingen van Goede Doelen Nederland. 

AANMELDEN
Meld je aan voor wachtlijst voor deze training via dit aanmeldformulier

ANNULEREN 
Je kunt tot een week van te voren kosteloos de training afzeggen. Een collega kan ook in jouw plaats deelnemen. Heb je niet tijdig afgezegd, dan ontvang je wel een factuur.

Stel een vraag

Paulien Trapman

relatiebeheerder leden
020 - 422 99 77
Email