Uitwisselingsbijeenkomst over integriteit en corona

Datum: 6 December 2021
Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Deze gratis live uitwisselingsbijeenkomst gaat over kwesties die in je organisatie kunnen spelen naar aanleiding van de coronamaatregelen. Bijvoorbeeld, ‘Een medewerker wil vanwege zijn gezondheid niet naar kantoor komen, hoe gaan wij daar mee om?’, ‘Wij vragen medewerkers om een zelftest te doen bij klachten, maar we horen dat dit  niet wordt opgevolgd’,  of ‘Wij vinden het belangrijk dat men zowel binnen als buiten de organisatie de coronaregels volgt, maar een aantal medewerkers  toont weerstand, hoe stellen we ons daarbij op?’.

We gaan met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers vragen, ervaringen en ideeën uitwisselen. Hella van den Elshout van BING – een van onze aanbieders van trainingen integriteit – is erbij om het gesprek in goede banen te leiden. Hella heeft een lange ervaring met het begeleiden van groepen bij de bespreking van lastige vragen.

De bijeenkomst is live op 6 december van 10 tot 12 uur bij Goede Doelen Nederland (bij 6 aanmeldingen gaat de bijeenkomst door). Door het kleine aantal deelnemers kunnen we hier veilig mee omgaan.

AANMELDEN 
De bijeenkomst zit vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Hoe verder?
Deze bijeenkomst kan een eerste zijn in een reeks. We bespreken graag met jullie of hier behoefte aan is en zo ja, in welke regelmaat. En welke vorm de voorkeur heeft, bijvoorbeeld over een of meer specifieke dilemma (’s) en wel of niet met begeleiding. En is hierbij een rol voor Goede Doelen Nederland weggelegd?

 

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06 - 52 34 50 47
Email