Online HR kennis- & netwerksessie Inflatie & arbeidsmarktkrapte

Datum: 28 November 2022
Tijd: 15:00 - 16:45 uur

Het houdt ons allemaal bezig, de inflatie en arbeidsmarktkrapte. Hoe zorgen we goed voor onze medewerkers, zetten we ze optimaal in, blijven we binden en boeien én aantrekkelijk voor nieuw talent? In deze HR kennis & netwerksessie bundelen we kennis en ervaringen – om te begrijpen wat er speelt, en daarna ook direct met praktische handvatten aan de slag te kunnen. We hebben twee interessante sprekers gevonden en geven ook gelegenheid om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. En dat allemaal online, dus zonder reistijd.

SPREKERS

Luuk Schartman, HR Consultant bij Human Capital Group, zal een presentatie geven over de wijze waarop werkgevers, zowel binnen als buiten de sector, hun medewerkers financieel tegemoetkomen met de huidige inflatie. Dat doet Luuk op basis van het recente rapport naar aanleiding van het indexatieonderzoek bij Goede Doelen Nederland* (met extra vragen over inflatie en krapte op de arbeidsmarkt), én het nationale beloningsonderzoek in de profitsector en de ontwikkelingen die hij ziet bij klanten.  

*onder de kop ‘DOCUMENTEN’ en achter de inlog

Raymond Puts, algemeen directeur bij werkgeversvereniging AWVN en voorzitter van de Taskforce Arbeidsmarktkrapte, gaat ons meenemen in de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt én deelt prikkelende tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt. Raymond zal duiden waar werkgevers tegenaan lopen, wat de oorzaken zijn, hoe we hiermee om kunnen gaan en tot slot zal hij een aantal inspirerende voorbeelden geven uit de markt.

PROGRAMMA
In het programma zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen, en nog belangrijker: voor het delen van ervaringen & tips onderling. We geven jullie de gelegenheid om in kleinere groepen verder kennis te maken en te delen hoe jullie omgaan met de inflatie en arbeidsmarktkrapte. Dat kunnen kleine en grote voorbeelden zijn, samen helpen we elkaar verder op weg. Misschien kan je van tevoren vast een vraag, ervaring of tip noteren die je in wilt brengen?

Je kunt hier (achter de leden-inlog) de opname terugzien:

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06 - 52 34 50 47
Email
Documenten
  • Alleen leden Presentatie Luuk Schartman - Human Capital Group