Kijkje in de Keuken bij Vereniging Humanitas

Datum: 20 September 2021
Tijd: 16:00 - 16:45 uur

We organiseren in het kader van de Impact Challenge en in aanloop naar de Impact Challenge Award 2021 een speciale editie van het Kijkje in de Keuken bij Humanitas!

Humanitas is dé landelijke vrijwilligersorganisatie die opkomt voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Martijn Marijnis, Planning, monitoring en leren adviseur bij Humanitas, vertelt over impactgericht werken en het meten van impact binnen zijn organisatie. Hij gaat dieper in op zijn ervaringen met het visualiseren van data in dashboards. Hij geeft aan welke rol dat kan spelen als gaat om het meten van impact en welke kansen en uitdagingen hij daarin signaleert voor Humanitas. Tijdens de sessie krijg je de ruimte om vragen te stellen en horen we ook graag van jou hoe jij en jouw organisatie kijken naar en bezig zijn met impact (meten), waar jullie tegenaan lopen of mee worstelen en welke keuzes jullie hebben gemaakt. Leren doen we van elkaar!

Het Kijkje in de Keuken is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland en Nederland Filantropieland.

Je kunt je hier aanmelden. Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de deelnamelink.

Vanaf woensdag 1 september kun je je inzending voor de Impact Challenge Award 2021 indienen. Dit kan tot 15 oktober. Wil je meer weten over de Impact Challenge en de Impact Challenge Award? Klik hier.

Stel een vraag

Jurriaan Venema

beleidsmedewerker
06 - 34 27 91 88
Email