Kijkje in de keuken bij Amref Flying Doctors

Datum: 14 December 2021
Tijd: 16:00 - 16:45 uur

Op dinsdag 14 december nemen we een kijkje in de keuken bij Amref Flying Doctors over nieuwe vormen van financiering. Iedereen heeft recht op een goede gezondheid en goede, betaalbare zorg. Daarom werkt Amref Flying Doctors structureel en ‘van binnenuit’ aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan goed voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. Amref Flying Doctors is onderdeel van het wereldwijde Amref Health Africa-netwerk. Lees hier meer over Amref Flying Doctors. 

Romy Harkx (Venture Manager) werkt binnen het Ventures team aan het ontwikkelen van financierbare, schaalbare gezondheidsoplossingen die zorgsystemen structureel verbeteren en minder afhankelijk maken van donorfinanciering. Het team werkt nauw samen met Amref’s Afrikaanse kantoren, lokale gemeenschappen, overheden en de private sector. Op deze manier zorgen ze voor een blijvende verandering die aansluit bij de beschikbare middelen en lokale behoeften. Romy vertelt over deze nieuwe vormen van financiering aan de hand van WaterStarters, een innovatief programma in Kenia. 

AANMELDEN 
Meld je aan via dit aanmeldformulier.

PRAKTISCHE INFORMATIE           
Deelname is gratis. Vanwege het interactieve karakter is er een maximum van 50 deelnemers. Kijkje in de keuken is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland en NLFL. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

MEER INFORMATIE 
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

OVER KIJKJE IN DE KEUKEN 
Goede Doelen Nederland heeft het programma Kijkje in de keuken van Nederland Filantropieland online voortgezet. Elke derde dinsdag van de maand nodigen we een goed doel uit om over een actueel thema op het gebied van fondsenwerving te vertellen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Stel een vraag

Nicole Mooij

beleidsmedewerker
020 - 422 99 77
Email