Kennissessie donateursgerichte fondsenwerving: major donors

Goed nieuws: de aandacht voor donateursgerichte fondsenwerving groeit. Zelden waren de ambitie en de wil om echt een verandering te realiseren zo groot als nu. Dit is hét moment om door te pakken. Met een nieuwe reeks van drie kennissessies, passende in de reeks van maandelijkse kennissessies en netwerkborrel voor fondsenwervers door Goede Doelen Nederland, slaan Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising de handen ineen om goede doelen te helpen om de next level van donateursgerichte fondsenwerving te bereiken.

In iedere deelnemer zien we een expert
De kennissessies van Nassau Fundraising brengen leden van Goede Doelen Nederland samen om ervaringen uit te wisselen, om elkaar te inspireren met praktijkvoorbeelden en om experts het hemd van het lijf te vragen. Verwacht een open setting waarin je niet alleen toehoorder bent, maar vooral ook actief bijdrager. Want of je nu al lang bij een goed doel werkt of niet, of je nu al jaren ervaring hebt met een kennisgebied of niet: in iedere deelnemer zien wij een expert. Al is het alleen maar omdat we allemaal weleens aan een goed doel hebben gegeven.

In 2019 staan de volgende thema’s centraal bij de kennissessies van Nassau Fundraising:

  • Middle donors, op dinsdag 25 juni
  • Major donors: innovatie in Grote Giftenwerving, op donderdag 5 september (i.p.v. 3 september zoals eerder bericht)
  • Great Fundraisings, op dinsdag 26 november

Veel aandacht voor jouw praktijk
Voorafgaand aan elke sessie vindt een korte verkenning onder de deelnemers plaats. We achterhalen waar je staat met het thema, wat je uitdagingen zijn en wat voor jou de ‘next level’ inhoudt. Op basis hiervan bereiden de experts van Nassau Fundraising de sessie op inhoud voor. Als je komt, weet je dus dat jouw uitdagingen en bijbehorende kansen aan bod komen. Vast onderdeel van de sessies zijn een case-presentatie door een goed doel en een ‘vragenvuur’ voor de experts. Dus ook voor jou! Met de sessie bouwen we voort op elkaars kennis, helpen we elkaar naar de next level van donateursgerichte fondsenwerving. We beloven een interactieve middag, met veel uitwisseling en aandacht voor jouw praktijk. Doe je mee?

Major donors: innovatie in Grote Giftenwerving, op 5 september
De tweede sessie op 5 september brengt leden van Goede Doelen Nederland samen om ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren en om experts het hemd van het lijf te vragen. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een korte enquête. We inventariseren waar je staat met grote giftenwerving, wat voor jou de ‘next level’ inhoudt en hoe jij innovatie wilt/gaat vormgeven. Met deze informatie bereiden de experts van Nassau Fundraising de sessie op inhoud voor. We zijn heel blij dat Greenpeace Nederland een casepresentatie verzorgt. Zij laten zien hoe innovatie in grote giftenwerving in de praktijk werkt, via een zeer succesvol voorbeeld. Verwacht een interactieve middag, met veel uitwisseling. Omdat we met aandacht naar ieders vragen kijken, is er ruimte voor slechts een beperkt aantal deelnemers. 

Deze serie kennissessies past in de reeks kennissessies en netwerkborrels die Goede Doelen Nederland iedere maand organiseert voor fondsenwervers, meestal op de laatste dinsdag van de maand.

Deze drie sessies met Nassau Fundraising zijn onderdeel van de samenwerking tussen Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising om talentontwikkeling van fondsenwervers te stimuleren.
Naast de aangeboden expertsessies krijgen leden 10% korting op deelname aan het Talent Development programma van Nassau Fundraising.

Presentatie
De presentatie van de bijeenkomst van 5 september staat achter de inlog bij DOCUMENTEN op deze pagina.

Documenten