Inspiratiesessie bij Sanoma

| Sanoma, Hoofddorp | toegankelijk voor leden

Goede Doelen Nederland nodigt je graag uit voor een inspiratiesessie georganiseerd in samenwerking met onze mediapartner Sanoma.

Tijdens deze sessie word je bijgepraat over de effectiviteit van branded content. ‘Content marketing is context marketing’: Hoe bepalend is de context voor de content die wordt ingezet?
Daarnaast heeft Sanoma heeft i.s.m. IPG Media Brands een onderzoek uitgevoerd naar het vertrouwen in media. Een vertrouwde mediaomgeving is niet alleen van belang voor consumenten, maar ook voor adverteerders. Vertrouwen in het mediamerk straalt af op adverterende merken. In welke mate vertrouwt de Nederlander betrouwbare bronnen en wat voor invloed heeft dat op de media-inzet van een goed doel?

Verder zal NU.nl een presentatie geven over hoe NU.nl omgaat met productinnovaties in een landschap waar de aandacht van de gebruiker schaars wordt. Wat voor effect heeft dat op goede doelen? Sanoma gaat graag de discussie aan met jullie.

  • Datum: dinsdag 23 april
  • Tijd: 9.30 – 13.00 uur
  • Locatie: Sanoma, Capellalaan 65, 2130 JH, Hoofddorp

Voorlopig programma (details en volgorde kunnen nog wijzigen)

09.30 – 10.00 uur:          Inloop
10.00 – 10.05 uur:          Welkom, door Saskia Tollenaar en Soraya van den Brink, media adviseurs goede doelen bij Sanoma
10.05 – 10.35 uur:          Branded Content, door Roger Verdurmen, Concept & Strategy Director bij Sanoma SYNC.
10:40 – 11:15 uur:          Vertrouwen in de media, door Elzemieke Olsthoorn, Manager B2B Marketing
11.20 – 11.50 uur:          Innovatie bij NU.nl, door Josefien Zwetsloot, Commercieel Manager Nu.nl
12.00 – 13.00 uur:          Nog even netwerken met een broodje

Aanmelden
Je kunt je opgeven via saskia.tollenaar@sanoma.com. Graag in het onderwerp vermelden: INSPIRATIESESSIE en in het bericht vermelden met hoeveel personen je komt, van welke organisatie je bent en of je met de auto of OV komt. Geef dit uiterlijk 19 april door (Vol = vol!).

Stel een vraag

Christine van Blitterswijk

beleidsmedewerker Marketing & Fondsenwerving
020 - 422 99 77
Email