ICT-overleg

Als branchevereniging willen wij leden zo veel mogelijk ondersteunen en faciliteren in kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. Rondom allerlei relevante beleidsterreinen voor goede doelen hebben wij daarom commissies en werkgroepen waarbinnen leden met elkaar kunnen uitwisselen. Verantwoordelijken voor ICT kunnen daarom deelnemen aan het ICT-overleg.

Het ICT-overleg is een netwerk van ICT-professionals dat minimaal twee keer per jaar (al dan niet online) bijeenkomt om uit te wisselen over ontwikkelingen in de sector rondom ICT, relevante cases en vraagstukken en alles dat ons bezig houdt binnen ons werkgebied. Daarnaast is het een leuke, informele aangelegenheid om kennis te maken of bij te praten met collega’s bij andere goede doelen, in een discrete setting.

Ook organiseren we elk jaar samen, met iedereen binnen het ICT-overleg die dat leuk vindt, 1 of 2 informatieve kennissessies of bijeenkomsten over een actueel thema. Daarbij zijn alle verantwoordelijken voor ICT-zaken en/of alle geïnteresseerden in een bepaald onderwerp bij onze leden welkom. De bijeenkomsten zijn bedoeld om kennis te delen, elkaar te inspireren, vragen te stellen en te netwerken. Voorbeelden van thema’s waarover bijeenkomsten zijn georganiseerd zijn bijvoorbeeld cybersecurity, werken in de cloud, SEPA-migratie, Office 365 en nog veel meer.

Meld je aan voor het aankomende ICT-overleg
Op donderdag 5 oktober van 15.30 tot 17.00 uur organiseren we een nieuw online ICT-overleg. Sluit jij graag eens (vrijblijvend) aan? Je bent van harte welkom. Stuur in dat geval een mail naar mij via venema@goededoelennederland.nl en dan ontvang je een uitnodiging.