Goededoelenbijeenkomst Filantropie Advies-team ABN AMRO MeesPierson

| ABN AMRO MeesPierson, Gustav Mahlerlaan, Amsterdam | toegankelijk voor leden

Het Filantropie Advies-team van ABN AMRO MeesPierson inspireert en begeleidt klanten van de bank die (een deel van) hun vermogen willen inzetten voor de maatschappij. Dit betekent dat onze adviseurs de afgelopen jaren zeer veel kennis hebben opgedaan over de trends in de wereld van filantropie en de motieven en afwegingen die grote gevers bijvoorbeeld maken. Wekelijks krijgt het Filantropie Advies-team veel vragen van goede doelen over het contact met grote gevers en over grotegiftenwerving.

Om die vragen de aandacht te geven die ze verdienen, is het Filantropie Advies-team van ABN AMRO MeesPierson een aantal jaar geleden begonnen met goededoelenbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt het team over hun werk en gaan ze de diepte in over ontwikkelingen in de filantropie en grotegiftenwerving. Goede doelen krijgen de mogelijkheid om zich kort te presenteren. 

Interesse? Veel goede doelen gingen je voor en graag nodigen wij de leden van Goede Doelen Nederland van harte uit in het kader van het strategisch partnership dat ABN AMRO MeesPierson heeft met Goede Doelen Nederland. De eerstvolgende goededoelenbijeenkomst vindt plaats op 17 september en de laatste bijeenkomst van dit jaar is op 10 december.

Beide bijeenkomsten vinden plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam-Zuid.

Aanmelden kan via filantropieadvies@nl.abnamro.com. Vermeld hierbij duidelijk voor welke datum je kiest!
Na je aanmelding krijg je aanvullende informatie over het programma toegestuurd. Wees er snel bij, per middag is er plek voor maximaal 50 personen en de ervaring heeft geleerd dat deze bijeenkomst snel volloopt.

Datum: 17 september / 10 december
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: ABN AMRO MeesPierson, Gustav Mahlerlaan, Amsterdam-Zuid

Stel een vraag

Christine van Blitterswijk

beleidsmedewerker Marketing & Fondsenwerving
020 - 422 99 77
Email