Eerste editie Kijkje in de keuken bij de Nierstichting

Datum: 15 December 2020
Tijd: 16:00 - 16:45 uur

Dit was de eerste editie van Kijkje in de keuken dat vanaf nu elke derde dinsdag van de maand georganiseerd wordt door Goede Doelen Nederland en Nederland Filantropieland. Bij elke editie vertelt een goed doel over actueel thema op het gebied van fondsenwerving en hoe dit bij hun organisatie werkt. 

Voor deze eerste online editie hadden we Nicolet Annema (doelgroep manager particulieren) en Roderick Oudemans (marketeer acties derden) van de Nierstichting gevraagd om te vertellen hoe de Nierstichting omgaat met de fondsenwervende evenementen in deze COVID crisis. Zij vertelden onder meer over het evenement Nierdaagse dat afgelopen zomer in slechts vier weken tijd is georganiseerd. En over het alternatief voor de jaarlijkse Nierstichting Rode Loper in december. Ook presenteerden zij hun strategie en afwegingen voor 2021. De deelnemers werden van harte uitgenodigd vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het organiseren van evenementen in deze onzekere tijd.

Datum:               Dinsdag 15 december 2020
Tijdstip:              16.00 – 16.45 uur
Thema:               Fondsenwervende evenementen
Voor wie:            Leden van Goede Doelen Nederland of Nederland Filantropieland.  
Locatie:              Via Microsoft Teams.

Je kunt de de opname van dit Kijkje in de Keuken hieronder terugzien (achter de leden-inlog). 

 

 

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Nicole Mooij

beleidsmedewerker marketing en fondsenwerving
020 - 422 99 77
Email