College Tour met Marc van Eck

| De Balie, Amsterdam | toegankelijk voor leden

Organisaties zijn bewezen succesvoller als ze werken vanuit hun oerkarakter. Dat geldt ook voor goede doelen. Een sterke identiteit en overtuiging maakt uniek. In de praktijk kan het echter vrij lastig zijn om onderscheidend te zijn vanuit een merkpersoonlijkheid. Alle goede doelen houden zich bezig met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hoe kun je daarin onderscheidend zijn? En hoe communiceer je dat? Hoe kun je als organisatie geloofwaardig bouwen aan een merkidentiteit en van daaruit de verbinding zoeken met donateurs en andere stakeholders? Wil je hier meer over weten? Stel al je vragen aan onze hoofdgast van de 5de editie van College Tour Marc van Eck.
 
Marc van Eck is dé merkenspecialist van Nederland. Hij is mede-oprichter en managing partner bij Business Openers, een strategisch marketingadviesbureau dat organisaties helpt bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt met het merk als kompas. Hij is een van Europa's topsprekers op het gebied van Merkpositionering, Internal Branding en Strategie. Als bestseller- auteur van verschillende boeken en zijn laatstverschenen boek ‘Karaktervol positioneren’ is hij niet weg te denken uit de Nederlandse communicatie-top. Van Eck is veelgevraagd spreker en weet met zijn kritische blik snel tot de kern te komen.
 
Als onze hoofdgast vertelt hij je graag de do’s en don’ts van Karaktervol Positioneren! De College Tour wordt gemodereerd door Kido Koenig.

College Tour (naar idee van NTR) is een interactieve netwerkbijeenkomst voor communicatieprofessionals van de leden van Goede Doelen Nederland en Partos. Dus niet een zaal vol studenten, maar een zaal vol communicatieprofessionals uit de sector.

Programma
15.00 uur inloop
15.30 uur college Tour met Marc van Eck  
17.00 uur netwerkborrel
18.00 uur einde

Aanmelden
Inschrijven kan via Eventbrite (alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos).
Dit is een bijeenkomst waarvoor wij een kleine eigen bijdrage vragen van 15 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje en een hapje.
 

Stel een vraag

Kyra van der Meulen

senior communicatieadviseur / persvoorlichter
06 - 52 38 21 48
Email