Breakfast Club | Wat kan Great Fundraising voor jouw organisatie betekenen?

Datum: 14 June 2022
Tijd: 9:00 - 10:00 uur

De Breakfast Club op 14 juni staat in het teken van Great Fundraising. In een online rondetafelgesprek wissel je ervaringen en tips uit met collega fondsenwervers, onder leiding van Hans Broodman van Nassau Fundraising.

OVER GREAT FUNDRAISING
Wereldwijd gaan steeds meer organisaties met Great Fundraising aan de slag. De Great Fundraising methode komt voort uit wetenschappelijk onderzoek en is in veel landen met succes getoetst en uitgevoerd. Het staat voor uitmuntend leiderschap dat inhoud, communicatie en fondsenwerving verbindt, en het leidt tot een substantiële groei van structurele inkomsten uit fondsenwerving.

Denk je dat de wervende propositie van jouw organisatie krachtig genoeg is? Werken de programma-afdeling en communicatie en fondsenwerving optimaal samen? Is jouw hele organisatie trots op fondsenwerving? Als je benieuwd bent naar hoe dit allemaal (nog) beter kan met Great Fundraising en wat dit voor collega fondsenwervers van andere organisaties in de praktijk betekent, meld je dan aan voor deze Breakfast Club.

We gaan tijdens deze interactieve sessie graag in op wat jullie willen weten. Stuur de vragen die je hebt over dit onderwerp naar Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl, graag uiterlijk 2 juni, dan behandelen we deze tijdens de sessie.

PRAKTISCHE INFORMATIE           
Deelname is gratis. De Breakfast Club heeft een beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Club is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

OVER DE BREAKFAST CLUB
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

 

Stel een vraag

Nicole Mooij

programma- en projectcoördinator
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Alleen leden Presentatie Breakfast Club 14 juni 2022