Breakfast Club | Raad van Toezicht als sparringpartner voor fondsenwerving

Datum: 7 September 2021
Tijd: 8:30 - 9:30 uur

Op dinsdag 7 september organiseren wij de vierde Breakfast Club van dit jaar. De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 8.30 tot 9.30 uur.

Programma
Tijdens deze Breakfast Club staat de vraag centraal: Hoe maak je je Raad van Toezicht een nog betere sparringpartner voor je fondsenwerving? Samen met andere fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising ga je hierover in gesprek.

Voor wie?
Deze Breakfast Club is speciaal voor directeuren, hoofden fondsenwerving en iedereen die de Raad van Toezicht in wil zetten als sparringpartner voor fondsenwerving. 

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden (maximaal twee personen per organisatie).

Praktische informatie           
Deelname is gratis. De Breakfast Clubs hebben beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Clubs zijn toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

Voorbereiding
Na aanmelding sturen we de deelnemers een aantal vragen toe over de samenwerking met de Raad van Toezicht op het gebied van fondsenwerving. We verzoeken je voorafgaand aan de Breakfast Club deze vragen te beantwoorden en aan ons terug te sturen. De antwoorden bespreken we met elkaar tijdens de Breakfast Club.

Over de Breakfast Clubs
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren eens in de twee maanden op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

 

Stel een vraag

Nicole Mooij

beleidsmedewerker
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Alleen leden Tips voor betrekken RvT bij Fondsenwerving
  • Alleen leden Breakfastclub 7 september 2021