Breakfast Club | Middle donorwerving in de praktijk: een uitgebreide case studie

Datum: 11 October 2022
Tijd: 9:00 - 10:00 uur

Hoe werkt een middle donorprogramma als leadgenerator voor major donors? Wat is de rol van periodiek schenken bij middle donorwerving? En hoe pakken collega fondsenwervers middle donorwerving aan? Daarover gaan we in gesprek tijdens de Breakfast Club. 
Middle donorwerving is niet iets wat op zichzelf staat; het werkt past echt als je het structureel en volwaardig integreert in je algehele fondsenwerving. Speel je bijvoorbeeld in op de specifieke wensen en verwachtingen van middle donors, dan boek je relatief sneller resultaat en kun je tegelijkertijd doorstroom creëren naar de top van de donateurspiramide. Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Meld je dan aan voor deze Breakfast Club.

De Breakfast Club op dinsdag 11 oktober van 9.00 – 10.00 uur is een online rondetafelgesprek met collega fondsenwervers, gefaciliteerd door Vera Peerdeman en Karen Balvers-Wong van Nassau Fundraising. We behandelen een uitgebreide casestudie van een middle donorprogramma dat al 5 jaar mooie successen realiseert. Vervolgens wisselen we ervaringen en tips uit die je kunt gebruiken voor je eigen (of: toekomstige) middle donorwerving.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier.
Heb je vooraf al vragen over middle donorwerving? Die vernemen we graag! Stuur je vraag uiterlijk 4 oktober naar Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl, dan behandelen we deze tijdens de sessie.

PRAKTISCHE INFORMATIE           
Deelname is gratis. De Breakfast Club heeft een beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Club is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

OVER THE BREAKFAST CLUB
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

 

Stel een vraag

Nicole Mooij

programma- en projectcoördinator
020 - 422 99 77
Email