Breakfast Club: Major donor proof website

Datum: 6 April 2021
Tijd: 8:30 - 9:30 uur

Op dinsdag 6 april organiseren wij een Breakfast Club die in het teken staat van een ‘major donor proof’ website. De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 8.30 tot 9.30 uur. Met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden in deze Breakfast Club ervaringen uitgewisseld over het inrichten van jouw website, zodat deze geschikt is voor grote gevers. 

Thema: ‘Major donor proof’ website
In deze tijd waar de fondsenwerving flink moet bewegen naar de online wereld om (potentiële) grote gevers te bereiken, is het belangrijk om de website van jouw organisatie daar ook op in te richten. Een online visitekaartje om het gesprek aan te gaan. Maar wat is ervoor nodig om je website ‘major donor proof’ te maken? We geven je praktische handvatten om de website van jouw organisatie te verbeteren. We gaan in gesprek over de zaken waar je tegenaan loopt en delen tips and trics met elkaar. Na deze Breakfast Club heb je inspiratie om de website van jouw organisatie (nog) meer geschikt te maken voor (potentiële) grote gevers.

Voorbereiding
Voorafgaand aan de bijeenkomst sturen we de deelnemers een checklist toe met 10 punten die een website ‘major donor proof’ maken. We verzoeken je om deze checklist vooraf in te vullen en aan ons terug te sturen. De checklists bespreken we met elkaar tijdens de Breakfast Club.

Voor wie
Leden van Goede Doelen Nederland

Over de Breakfast Clubs
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren eens in de twee maanden op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De data zijn:

  • Dinsdag 2 februari 
  • Dinsdag 6 april 
  • Dinsdag 1 juni (meer informatie over het programma en aanmelden volgt)
  • Dinsdag 7 september (meer informatie over het programma en aanmelden volgt)
  • Dinsdag 2 november (meer informatie over het programma en aanmelden volgt)

Presentaties
De slides van deze Breakfastclub staan achter de inlog bij documenten.

Stel een vraag

Nicole Mooij

beleidsmedewerker marketing en fondsenwerving
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Alleen leden Presentatie Nassau Fundraising