Breakfast Club | In gesprek met major donors en erflaters

Datum: 8 February 2022
Tijd: 9:00 - 10:00 uur

Op dinsdag 8 februari organiseerden wij de eerste Breakfast Club van dit jaar. De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 9.00 – 10.00 uur.
 
PROGRAMMA 

Als fondsenwerver kun je op verschillende manieren in gesprek met de donateurs van jouw organisatie. Afhankelijk van de relatie kun je een bepaalde contactstrategie kiezen. Benader je een erflater bijvoorbeeld anders dan een major donor? Wat zijn de do’s en don’ts bij online en offline contact? En hoe doen andere fondsenwervers dit eigenlijk?

Tijdens de Breakfastclub van 8 februari beantwoordt Vera Peerdeman van Nassau Fundraising samen met een gastspreker (werkzaam bij een goed doel) je vragen over het contact met grote gevers, aan de hand van verschillende cases. Ook zit je om de virtuele ontbijttafel met andere fondsenwervers, om ervaringen uit te wisselen. Deze Breakfastclub was speciaal voor fondsenwervers en relatiemanagers die zelf gesprekken (willen) voeren met major donors en erflaters.

We gaan tijdens deze interactieve sessie graag in op wat jullie willen weten. Stuur je vragen die je hebt over dit onderwerp naar Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl, graag uiterlijk 24 januari, dan behandelen we deze tijdens de sessie.

PRAKTISCHE INFORMATIE     
Deelname is gratis. De Breakfast Clubs hebben beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Clubs zijn toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

OVER DE BREAKFAST CLUBS
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een (online) rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

MEER INFORMATIE 
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

PRESENTATIE 
Je vindt de presentatie van deze Breakfast Club onder DOCUMENTEN (achter de inlog).  

VERSLAG
Lees een kort verslag van deze bijeenkomst op de website van Nassau Fundraising.

Stel een vraag

Nicole Mooij

programma- en projectcoördinator
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Alleen leden Breakfast Club presentatie Nassau