Breakfast Club | Effectieve nalatenschapswerving

Datum: 19 April 2022
Tijd: 9:00 - 10:00 uur

Op dinsdag 19 april organiseren we een Breakfast Club over nalatenschapswerving in samenwerking met Nassau Fundraising. De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 9.00 – 10.00 uur.
 
PROGRAMMA
Waar bestaat de nalatenschappenstrategie van jouw organisatie uit? Wat werkt wel en wat werkt niet bij nalatenschapswerving? Hoe leg je en onderhoud je het contact met een erflater? En hoe doen collega fondsenwervers dit eigenlijk? Tijdens de Breakfast Club worden deze en andere vragen beantwoord tijdens een online rondetafelgesprek met collega fondsenwervers en Hans Broodman van Nassau Fundraising. Als gastspreker sluit Liesbeth van Biezen van Leids Universiteits Fonds aan bij het gesprek. Zij deelt haar ervaringen uit de praktijk met nalatenschapswerving. Aan de hand van verschillende cases wissel je ervaringen en tips uit om (nog) meer resultaat te halen uit nalatenschapswerving.
 
PRAKTISCHE INFORMATIE       
Deelname is gratis. De Breakfast Clubs hebben een beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Clubs zijn toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.
 
OVER DE BREAKFAST CLUBS
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.
 
MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.
 
PRESENTATIE
De presentatie vind je achter de inlog bij documenten.

Stel een vraag

Nicole Mooij

programma- en projectcoördinator
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Alleen leden Presentatie Nassau Fundraising