Breakfast Club | 1 juni

Datum: 1 June 2021
Tijd: 8:30 - 9:30 uur

De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 08.30 tot 09.30 uur. Met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising wissel je in deze Breakfast Club ervaringen uit over de werving van middle en major donors. Je kunt je nu aanmelden.

Thema
Tijdens deze interactieve sessie op 1 juni bespreken we samen hoe je kan starten met de werving van middle en major donors, waar andere organisaties staan in dit proces en wat belangrijke aandachtspunten zijn. Naast het delen van ervaringen bespreken we een benchmark waarin je kunt zien welke definities andere organisaties hanteren voor middle en major donors en welke inkomsten ze daarmee halen.

Voor wie
Deze sessie is met name interessant voor fondsenwervers van organisaties waarbij de meeste inkomsten komen van structurele donateurs, maar waar nog geen proactief middle en major donor programma ontwikkeld is.

Aanmelden
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, ook de wachtlijst is vol.

Voorbereiding
Na aanmelding sturen we de deelnemers een aantal vragen toe over jouw huidige donateursprogramma. We verzoeken je voorafgaand aan de Breakfast Club deze vragen te beantwoorden en aan ons terug te sturen. De antwoorden bespreken we met elkaar tijdens de Breakfast Club.

Over de Breakfast Clubs
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren eens in de twee maanden op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.
 

Stel een vraag

Nicole Mooij

beleidsmedewerker
020 - 422 99 77
Email